Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.10.2021
Nová značka vás překvapí!
Přivítejte značku Beauty Jar - barevné produkty s krásným složením a cenou menší než 200 Kč!   číst celé
11.08.2021
Nature's Little Secret
https://www.curlymyself.com/Nature-s-Little-Secret-c60_0_1.htm číst celé
11.08.2021
Mark na e-shopu
Slovenský a velmi oblíbený Mark  už i u nás! číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.09.2021
Barvení kudrnatých vlasů
Můžou se vůbec vlasy na Curly girl metodě barvit? Jaká barva je vhodná a šetrná pro kudrnaté vlasy? A co zesvětlování, je v případě Cgm úplné tabu? číst celé
01.03.2021
Slovník kudrnaté holky, aneb jak rozumět CGM
Jste úplný nováček v Curly girl metodě? Máte pocit, že na vás ostatní kudrnaté holky mluví cizí řečí? Chcete porozumět návodům a příspěvkům v kudrnatý... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Renatě Stiborové, se sídlem Jeronýmova 770, Kolín, 280 02, IČ 08044040, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Barvení kudrnatých vlasů
07.09.2021
Barvení kudrnatých vlasů
Můžou se vůbec vlasy na Curly girl metodě barvit? Jaká barva je vhodná a šetrná pro kudrnaté vlasy? A co zesvětlování, je v případě Cgm úplné tabu? číst celé
Slovník kudrnaté holky, aneb jak rozumět CGM
01.03.2021
Slovník kudrnaté holky, aneb jak rozumět CGM
Jste úplný nováček v Curly girl metodě? Máte pocit, že na vás ostatní kudrnaté holky mluví cizí řečí? Chcete porozumět návodům a příspěvkům v kudrnatý... číst celé
CGM Styling
04.10.2020
CGM Styling
Nevíte si rady s úpravou vašich neposedných kudrn? Vlny se nevlní? Ovládá vaše vlasy krep? Tento článek vám pomůže! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz