Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.10.2019
Dnes dorazila milovaná Flora!
A zas jí máme skladem! Milovaná Flora & Curl je opět na eshopu a já jí od rána jen balím a balím, aby co nejdřív byla u vás, těšíte se? Já totiž m... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.07.2019
Jak pečovat o vlasy během spánku
Budíte se ráno a na hlavě máte naprostý chaos? Přináším typy, jak se ho zbavit ;) číst celé
01.06.2019
Rovnováha ve výživě vlasů
Hydratovat, nebo přidat protein? Jak to zjistit? číst celé
01.05.2019
Poréznost vlasů
Určitě víte, že znát svojí poréznost vlasů je nesmírně důležité. Dnes Vám ukážu jeden z testů., který Vám s určením Vašeho typu pomůže. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Renatě Stiborové, se sídlem Jeronýmova 770, Kolín, 280 02, IČ 08044040, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak pečovat o vlasy během spánku
01.07.2019
Jak pečovat o vlasy během spánku
Budíte se ráno a na hlavě máte naprostý chaos? Přináším typy, jak se ho zbavit ;) číst celé
Rovnováha ve výživě vlasů
01.06.2019
Rovnováha ve výživě vlasů
Hydratovat, nebo přidat protein? Jak to zjistit? číst celé
Poréznost vlasů
01.05.2019
Poréznost vlasů
Určitě víte, že znát svojí poréznost vlasů je nesmírně důležité. Dnes Vám ukážu jeden z testů., který Vám s určením Vašeho typu pomůže. číst celé
Jedenáct pravidel správné Curly girl
22.03.2019
Jedenáct pravidel správné Curly girl
Rychlý a přehledný souhrn toho nejdůležitějšího... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Facebook
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz