Logo
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.10.2021
Nová značka vás překvapí!
Přivítejte značku Beauty Jar - barevné produkty s krásným složením a cenou menší než 200 Kč!   číst celé
11.08.2021
Nature's Little Secret
https://www.curlymyself.com/Nature-s-Little-Secret-c60_0_1.htm číst celé
11.08.2021
Mark na e-shopu
Slovenský a velmi oblíbený Mark  už i u nás! číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
07.09.2021
Barvení kudrnatých vlasů
Můžou se vůbec vlasy na Curly girl metodě barvit? Jaká barva je vhodná a šetrná pro kudrnaté vlasy? A co zesvětlování, je v případě Cgm úplné tabu? číst celé
01.03.2021
Slovník kudrnaté holky, aneb jak rozumět CGM
Jste úplný nováček v Curly girl metodě? Máte pocit, že na vás ostatní kudrnaté holky mluví cizí řečí? Chcete porozumět návodům a příspěvkům v kudrnatý... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Renatě Stiborové, se sídlem Jeronýmova 770, Kolín, 280 02, IČ 08044040, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Barvení kudrnatých vlasů
07.09.2021
Barvení kudrnatých vlasů
Můžou se vůbec vlasy na Curly girl metodě barvit? Jaká barva je vhodná a šetrná pro kudrnaté vlasy? A co zesvětlování, je v případě Cgm úplné tabu? číst celé
Slovník kudrnaté holky, aneb jak rozumět CGM
01.03.2021
Slovník kudrnaté holky, aneb jak rozumět CGM
Jste úplný nováček v Curly girl metodě? Máte pocit, že na vás ostatní kudrnaté holky mluví cizí řečí? Chcete porozumět návodům a příspěvkům v kudrnatý... číst celé
CGM Styling
04.10.2020
CGM Styling
Nevíte si rady s úpravou vašich neposedných kudrn? Vlny se nevlní? Ovládá vaše vlasy krep? Tento článek vám pomůže! číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz